A csapatban az erő - GreenLine Clean Partnertalálkozó 2023.

A GreenLine Clean környezettudatos autómosó hálózat 2023. augusztus 25-én Csepelen tartotta nyári partnertalálkozóját, amelyen partnerek közötti tapasztalat- és tudásátadás, valamint az eredmények megosztása mellett egy jövőbeni nagy, közös projektet előrevetítő bejelentés is történt.

A GreenLine Clean évek óta franchise rendszerben működik. A hálózatnak nem titkolt célja a magyar piac mellett Európa más országaiban - így egyebek mellett Németországban, Szlovákiában, Hollandiában - is megjelenni, és terjeszteni a környezettudatos autómosás technológiáját. A hálózat gyors terjedését mutatja, hogy több, Németországban megnyitás előtt álló GreenLine Clean autómosó partner is részt vett a Pest megyében tartott szakmai találkozón. 

Előadások, tapasztalatcsere, csapatépítés - ez jellemezte a 2023-as Partnertalálkozót

Az esemény célja a közösség összetartásának erősítése mellett a központ részéről a tudásátadás, valamint a GreenLine egységek közötti tapasztalat-megosztás volt. A találkozón ennek tükrében olyan témákat, hétköznapi szituációkat érintettek a résztvevők, amelyekkel mosótulajdonosként társaik is gyakran találkozhatnak. A tapasztalatcserét követően megosztották egymással az elmúlt fél év eredményeit, ennek megfelelően kihirdették a három legeredményesebb egységet is. A formális program egy bejelentéssel zárult: ősztől a GreenLine Clean egységeit az ismert maketinglegenda, Wolf Gábor mentorálja. Az együttműködés keretében a képzésekre jelentkező partnerek csoportos tanácsadás keretében fejleszthetik marketing startégiájukat és extra támogatással dolgozhatnak saját vállalkozásuk fejlesztésén.

IT előadás a partnertalálkozón

A GreenLine Clean egy igazi startup-jellegű franchise hálózat, ugyanis folyamatos tanulás jellemzi. Az innovatív technológia piacon történő terjesztése rengeteg rugalmasságot és fejlődésre való képességet igényel, ezért a hálózat rendkívül fontosnak tartja a rendszeres tudásmegosztás lehetőségének megteremtését. 

A találkozó felszabadult hangulatban telt és pozitívan zárult. Az előre meghirdetett program végül informális, baráti hangulatú beszélgetéssé alakult, ami nem csak a partnerek eseménnyel kapcsolatos véleményét, hanem a hosszútávú, csapatban való együttműködést is erősíti.



Kulcsszavak: együttműködés, franchise, autómosó, partnertalálkozó

Zurück
Zurück

Mi is az az autókozmetika? - Mészely Gergely

Weiter
Weiter

Apró léptekkel a fenntartható jövő felé