Apró léptekkel a fenntartható jövő felé

Április 20-án a Dunakeszi Kincsemsziget óvodában jártunk, hogy az intézmény fenntarthatósági napján résztvevő szülőknek és gyerekeknek megmutassuk, hogyan lehet a XXI. század elvárásainak megfelelően autózni, hisz a GreenLine Cleannél környezetvédelem és az autómosás kéz a kézben jár.

A GreenLine Clean franchise autómosó ugyan már egy több mint 60 partnerből álló hálózatot működtet, mégis annyira fiatal, hogy még könnyen magára húzhatja a startup jelzőt. A hirtelen jött növekedés nem csupán az innovatív technológiának, a környezetvédelem iránti elhivatottságnak köszönhető. Az innováció, jellegéből adódóan sokak számára ismeretlen, így megosztó is, sokan kétkedve fogadják az újító kezdeményezéseket. A GreenLine sikere sokkal inkább a megfelelő együttműködések kialakításának képességében rejlik. 

Filozófiánk egyik sarokköve az a gondolat, mely szerint messzire jutni csak nagyszerű társakkal lehet. Éppen ezért, a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetünk a hozzánk hasonló elveket vallók megtalálására, a különböző kollaborációk kialakítására. Ez korántsem csak franchise partnereink körét érinti. Működésünk egyik meghatározó mozgatórugóját azok a miénkhez hasonló értékeket valló szövetségesek jelentik, akikkel ezáltal közösen képesek vagyunk nagy eredmények elérésére. 

Az elmúlt néhány évben több ilyen szervezettel kerültünk kapcsolatba. Az együttműködések kialakulása nem csupán az autómosás funkciójának szükségességéhez kötődik, a partnerek jelentős része az innovatitivtásban, a prémium, minőségi és a környezetvédelem szempontjait szem előtt tartó technológiában és működésmódban találta meg a kapcsolódási pontot hozzánk.

A fenntartható jövő záloga nem bennünk, hanem az általunk nevelt gyermekekben van. Ez az a filozófia, amely a Koneli Alapítvánnyal való együttműködésünket megalapozta. A szövetség ugyan még nagyon friss, máris sort kerítettünk az első közös megjelenésre: április 20-án Dunakeszin, a Koneli Alapítvány által működtetett Kincsemsziget Óvoda fenntarthatósági napján jelenhettünk meg és mutathattuk be az autómosás környezettudatos alternatíváját. A földünk védelmét hangsúlyozó tematikus napon a gyerekek különböző, természethez kapcsolódó feladatban vehettek részt - mini oázisokat készíthettek, megtapasztalhatták a növényültetés szépségét és más, a föld kincseinek megőrzéséhez kapcsolódó játékos feladatokkal tölthették a délutánt. A GreenLine - szokásához híven - autót mosott: az elsősorban szülőkből álló érdeklődőknek megmutattuk azt, hogy 2023-ban már nincs szükség vízre, vízvezetékre vagy bármilyen, nem, fenntartható eszközre egy kocsi megtisztításához.

Hogyan lehet a környezetvédelem jegyében autózni? Április 20-án a Kincsemsziget óvodában megmutattuk.

A Budapest - Akadémia utcai GreenLine mosó munkatársai az óvoda előtti parkolóban prezentálták a technológia működését

A GreenLine ezen felül számos, gazdasági szférában tevékenykedő céggel és civil szervezettel, szereplővel működik együtt. A kooperációk egy része a prémium és környezetbarát autómosás szolgáltatáson alapul - így vállalkozások autós flottáinak rendszeres tisztítását biztosítjuk az együttműködések keretében. Egy másik részük pedig a fentihez hasonló, szemléletformáló, társadalmi célt szolgál.

Kulcsszavak: autómosás, környezetvédelem, fenntarthatóság, gyerekek, óvoda, kolin, dunakeszi

Zurück
Zurück

A csapatban az erő - GreenLine Clean Partnertalálkozó 2023.

Weiter
Weiter

Hogyan született a GreenLine?