Canada
EN
Austria | Österreich
Hungary | Magyarország
United Kingdom | United Kingdom
EN
Germany | Deutschland
Romania | România
HU
Netherlands | Nederland

Nyiss te is GreenLine Clean mosót!

Légy te is Magyarország legzöldebb autómosójának Franchise partnere!

Zöld mosót szeretnék nyitni!
Nyiss te is GreenLine Clean mosót! banner image
Alacsony befektetés

Alacsony befektetés

nincs szükség közműveztetésre, hatalmas beruházásokra

Gyors kezdés

Gyors kezdés

üzletedet akár egy-két hónapon belül is meg tudod nyitni

Rövid megtérülés

Rövid megtérülés

egy klasszikus mosóhoz képest töredék idő alatt megtérül

Innovatív technológia

Innovatív technológia

hazánkban egyedülálló korszerű technológia mellyel sokat tehetsz a környezetedért

Mitől vagyunk mi mások

A GreenLine Clean Európában az elsők között kínál olyan, kiemelten víztakarékos és környezetkímélő gépjárműtisztító megoldást, amellyel az előírások és az egyre szigorodó jogszabályi korlátozások
ellenére a vizes autómosókhoz képest 
kevésbé van lekorlátozva.

Az „autómosás” kézzel történik, és a tisztítószer 99,9%-ban biológiailag lebomlik. A mi autómosóink előnye, hogy vízcsatlakozás nélküli helyszíneken is felállíthatóak vagy mobil egységként üzemeltethetők. 

A GreenLine Clean egy olyan új vállalkozás, amelyet Maróti Árpád alapított. A debreceni mintamosó sikeres beindításával a tulajdonos kialakította a franchise koncepciót. Az idő előrehaladtával 12 franchise fiók nyílt meg Magyarországon. Az igény folyamatosan növekszik, már csak azért is, mert a mosóink olyan helyszíneken találhatók, ahol a hagyományos mosók a különböző helyszíni, vízcsatlakozási és egyéb feltételek miatt nem állíthatóak fel. A sikeres rajtot követően, óriási érdeklődés nyomán Magyarország egész területén további franchise mosók nyíltak. Jelenleg már mintegy 50 partnerünk van Magyarországon, ez a szám pedig folyamatosan emelkedik. 

Mi tesz bennünket különlegessé?

  • Környezettudatos, fenntartható technológia
  • Saját fejlesztésű MyGreenLine applikációnk
  • Folyamatosan növekvő elégedett ügyfeleink száma
  • Szolgáltatásaink széles spektruma
  • 99.9% biológiailag lebomló tisztítószerek
  • A nanotechnológia
  • Az ár-érték arány
  • Ügyfeleink számára megtakarított idő


Itt a lehetőség az ambiciózus vállalkozók számára, hogy a sikeres GreenLine Clean márka égisze alatt saját céget vezessenek a gépjárműtisztítás területén - egy olyan szakmában, amely a fokozódó mobilitás és az egyre nagyobb számú gépkocsiállomány okán is folyamatosan növekedni fog. Ügyfeleinknek azt kínáljuk, amit sehol máshol nem kaphatnak meg. Leparkolnak például a bevásárlóközpontnál, és átadják nekünk a kulcsaikat, a többit pedig mi intézzük.

NYISS TE IS GREENLINE CLEAN MOSÓT!

Fill out the registration form

Töltsd ki a regisztrációs űrlapot, ezután szakértő kollégánk a lehető leghamarabb felveszi Veled a kapcsolatot.

Choose starter pack

Válaszd ki induló csomagod és válj hivatalos Franchise partnerünkké!

Learn the product delivery

Vegyél részt oktatásainkon, sajátítsd el a mosás helyes technikáját és nyisd meg saját mosódat.

Amennyiben szeretnéd Te is a környezetet támogatni egy prémium, vízmentes autómosó nyitásával, kérjük az alábbi gombra kattintva látogass el Franchise oldalunkra, ahol részletes információkat találsz a cégről, a folyamatról és pár kattintással fel tudod Velünk venni a kapcsolatot.

Köszönjük érdeklődésed!

Zöld mosót szeretnék nyitni

Franchise karrier nálunk

Bárki nyithat GreenLine Clean autókozmetikát, aki elég elhivatottnak érzi magát, kész a hálózati szabályok elfogadására, betartására, és aki elkötelezett a minőségi követelmények teljesítésével szemben.

Az ide vonatkozó szabályokat és rendelkezéseket a GreenLine Clean egy franchise működési kézikönyvben foglalta össze, amelyet a franchise jogot megvásárolt partnereink rendelkezésére bocsátunk. Franchise átvevőként Te nyitod meg és vezeted a saját GreenLine Clean autókozmetikádat. Ennek keretében átveszed tőlünk a kész rendszerünket, a termékeinket és a minőségi követelményeinket annak érdekében, hogy a GreenLine Clean stílusa egységes maradhasson. Vezetünk és támogatunk abban, hogy a vállalkozásod gyors sikereket érjen el.

Partnereinket mindenben támogatjuk, tanácsadással, oktatással, és folyamatos területi képviselettel törekszünk a leghatékonyabban működtetni Franchise hálózatunkat.

Milyen előnyök származnak ebből számodra?

Az ismert márkanevünknek köszönhetően a belépés a piacra gyorsan és egyszerűen megvalósítható. Kipróbált üzleti koncepciót és előre kidolgozott szolgáltatásokat vehetsz át tőlünk.

*A GreenLine Clean Kft szellemi tulajdonát képező bármely anyag (ideértve, arculati elemek, stb...)  jogosulatlan használata, jogi következményeket von maga után!


Látogatóink mondták

Partnereink