Canada
EN
Austria | Österreich
Hungary | Magyarország
United Kingdom | United Kingdom
EN
Germany | Deutschland
Romania | România
HU
Netherlands | Nederland
2020-06-18 11:30:49

A GreenLine története

„ Kezdetben meg sem fordult a fejemben, hogy autóápolással foglalkozzam, sőt a mobilszolgáltatás koncepciómban sem hittek mások igazán. Elsősorban egy innovatív üzleti megoldáson törtem a fejem, így először a mobil gumiszerviz ötlete volt az, amit az akkori üzlettársammal kezdtünk el, elsőként Magyarországon. Azóta persze már mobilgumisból is van rengeteg. Hamar felismertük a szezonalitás jelentőségét, ezért a fennmaradó időre alternatív megoldásokon kezdtünk gondolkodni. Sok ötlet után az autómosás ötlete szilárdult meg eléggé a megvalósításhoz. 


Másfél évig csak a kutatás tartott, mire sikerült a módszert megtalálni, amellyel megvalósítható a mobil autótisztítás. A nanotechnológiás termékek ugyan elérhetőek a piacon már régóta, de senki nem használta konkrétan autótisztításra, holott nagyon kevés víz felhasználásával olyan eredményt lehet elérni, mintha egy hagyományos tisztítóba vitte volna el az autóját a tulajdonos. A szolgáltatás azonban erre a technológiára alapozva egyáltalán nem volt rentábilis az elején. Fél év szünet kellett hozzá mire eljutottunk oda, hogy egy ötször-hatszor olcsóbb termékpalettát fejlesztettünk ki.

A cég üzleti modellje három pilléren nyugszik: a franchise hálózathoz tartozó autókozmetikákon, a mobil mosókon, és az online értékesítésen.


Amit el akartunk érni, az ügyfeleknek kényelmesen és energiatakarékosan biztosítani azt a rutin feladatot, amely egy autómosás jelent mindenki számára.​ Egyáltalán nem indokolt nagynyomású eszközöket használni ahhoz, hogy a városi autó tiszta legyen. ​ Mi nem egyszerűen egy új autómosási lehetőséget akarunk biztosítani, hanem egy technológiai szemléletváltást. "

Előző oldal Vissza a blog bejegyzésekhez Következő oldal