Canada
EN
Austria | Österreich
Hungary | Magyarország
United Kingdom | United Kingdom
EN
Germany | Deutschland
Romania | România
HU
Netherlands | Nederland
2022-05-19 14:10:30

GreenLine Clean a 101EV Elektromobilitás Expón!

A rendezvény ideje alatt a 101 EV Park - Nemzetközi Elektromobilitás Expo pavilon központi színpadán bemutatásra kerülnek a kiállítók termékei és szolgáltatásai, előadásokon és konferencia jellegű beszélgetéseken keresztül a látogatók betekinthetnek a környezettudatos közlekedés világába. Az új elektromos járműgeneráció iránti bizalom erősítése érdekében a nemzetközi Elektromobilitás Expo egészen az 1800-as évektől, azaz a kezdetektől vezet végig minket az elektromobilitás történetén. Ezen felül megismerhetünk a legújabb elektromos és plug-in hibrid modellekkel, melyek forradalmi változást hoznak a mobilitásban.


TEMATIKÁK:

járműipari és személyautó értékesítés

zöld mobilitás, mikromobilitás, települési infrastruktúra

energiahatékonyság, megújuló energia,

fenntarthatóságra nevelés, szemléletformálás

tudomány és technológia az oktatásban

akkumulátor technológia

klímavédelem


A GreenLine Clean a 101 EV Parkkal kötött stratégiai partneri együttműködésnek köszönhetően idén egy igazi Beach Barral lesz jelen a kiállítás három napján, a mosások alkalmával megspórolt vízből ugyanis kiváló, frissítő italokat lehet készíteni. A helyszínen előadásokat, bemutató autómosásokat is tartunk azzal a céllal, hogy a környezetbarát, víztakarékos autómosási technológiát közelebb hozzuk az érdeklődő közönség számára. 2022-ben ugyanis már bárki számára elérhető szemléletformáló megoldásunkkal mosásonként akár 143 liter vizet spórolhatunk meg, ami az élővilágunk szempontjából létfontosságú. 


A 101 EV Park Nemzetközi Elektromobilitás Expoján szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy bebizonyítsuk, az autómosás lehet kényelmes is. Szolgáltatásunk száz százalékban digitalizált, MyGreenLine mobil alkalmazás segítségével néhány kattintással időpontot foglalhatunk, megspórolva ezzel a várakozást, sorban állást. De mobil egységeink akár házhoz is hívhatók. Annak érdekében, hogy kedvet csináljunk a kipróbáláshoz, nagy kedvezménnyel, nyereményjátékkal készülünk. 


Az esemény hivatalos honlapja itt érhető el:

https://www.amts.hu/hu/programok/nemzetkozi-elektromobilitas-expo-85


Előző oldal Vissza a blog bejegyzésekhez Következő oldal